Kies voor haarscherpe kwaliteit met een foto op plexiglas
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Je eigen kunstwerk aan de muur

Maak wanddecoraties van je allermooiste foto’s

Kun je alleen exclusieve en peperdure kunstwerken inlijsten en ophangen? Welnee! Je allermooiste foto’s verdienen ook een plekje aan de wand! Bijvoorbeeld portretfoto’s van jouw gezin, een mooi vakantiekiekje of een stralende trouwfoto. Zo kun je er dagelijks naar kijken.

Foto op plexiglas


Je foto afdrukken op glas? Het is mogelijk bij Fuji Print! Je foto wordt geprint op 5 millimeter dik plexiglas. Het wordt op de achterzijde gedrukt en voorzien van een witte toplaag. Een foto op plexi heeft een hele scherpe kwaliteit en levert een mooi diepte-effect op! Het plexiglas is beschikbaar in diverse afmetingen: het kleinste formaat is 20 x 30 centimeter en het grootste formaat is 100 x 100 centimeter. Je kunt ervoor kiezen om één enkele foto te plaatsen, maar je kunt ook gaan voor een creatieve fotocollage. De foto’s kun je direct op onze site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Bestel je vandaag jouw foto op plexi, dan kun je deze binnen zes tot acht werkdagen ophalen in de winkel. Bij je bestelling ontvang je bovendien een gratis ophangsysteem.