Download de gratis software voor het bestellen van fotoproducten
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Fuji Print X

Dé nieuwste bestelsoftware!

1

Klik op de button Download om de gratis bestelsoftware te downloaden.

2

Sla de bestelsoftware op op je computer door te klikken op de knop Opslaan.

3

Start de installatie van de software door te dubbelklikken op het gedownloade bestand.

4

Volg de instructies van de assistent die je in een paar stappen door de installatie leidt.

5

Na de succesvolle installatie, start je de bestelsoftware door te dubbelklikken op het symbool op je bureaublad.