Maak een unieke fotokalender met je leukste foto’s
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Hoog tijd voor een fotokalender

Fotokalenders in diverse modellen en afmetingen. Hoe druk je het ook hebt: met een kalender vol stralende foto’s is plannen een fluitje van een cent.

Fotokalenders in diverse modellen en afmetingen


Beleef plezier aan het plannen en bijhouden van al jouw afspraken! Met de fotokalenders van Fuji Print is dit namelijk een fluitje van een cent. Je kunt je leukste foto’s printen op kalenders met verschillende modellen en afmetingen. Zo hebben we staande en liggende kalenders op A4- en A3-formaat. Deze zijn voorzien van hoogglans fotopapier. Daarnaast hebben we keukenkalenders van 9 x 38 centimeter of 13 x 38 centimeter of jaarplanners waarop alle twaalf de maanden zijn opgenomen. Handig voor op kantoor of je bureau. Deze jaarplanner is beschikbaar in twee afmetingen: 30 x 43 centimeter en 50 x 72 centimeter. Voor al onze kalenders geldt dat je zelf kunt kiezen op welke maand je de kalender in wilt laten gaan. Ga je voor een jaarkalender die ingaat op januari, of moet deze juist starten in september? Wel zo handig, als je bijvoorbeeld studeert of in het onderwijs werkt. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Fuji Print hanteert een levertijd van 4 tot 6 werkdagen.