Verzamel je mooiste herinneringen in een fotoboek
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Urenlang bladerplezier

De mooiste foto's verdienen een fotoboek

Nagenieten van een droomvakantie, perfecte trouwdag of de kraamtijd van je eerste kindje? Laat je foto’s niet op je telefoon staan maar stel je eigen fotoboek samen!

1 Kies je fotoboek

Voor ieder wat wils

Fotoboeken op gedrukt papier of FUJIFILM fotopapier


Foto’s van bijzondere momenten verdienen een plek in een fotoboek. Dit album stel je heel gemakkelijk samen bij Fuji Print! Bij ons heb je niet alleen de keuze uit een fotoboek gedrukt op papier, maar ook uit fotoboeken geprint op écht fotopapier: Fotoboek Briljant en Fotoalbum MINI. Fotoboeken gedrukt op papier zijn beschikbaar in diverse formaten. Hierbij kun je ook kiezen wat voor kaft je wilt: ga je voor een harde kaft (hardcover) of zachte kaft (softcover) of voor een linnenkaft. Fotoboek Briljant is voorzien van schitterende kleuren, perfecte details en een uitzonderlijke kwaliteit. Fotoalbum MINI is in enkele minuten te maken. Uiteraard kun je ook hierbij kiezen voor verschillende afmetingen en een variabel aantal bladzijden. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. De levertijden voor de fotoboeken gedrukt op papier en Fotoboek Briljant bedragen 6 tot 8 werkdagen. Fotoalbum MINI heb je binnen 3 tot 4 werkdagen in huis.