Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Belangrijke informatie over de wijzigingen binnen onze fotoservice onderdeel fotoboeken

Per 1 april as. verandert het aanbod van onze fotoboeken. Wij informeren u hierover omdat u eerder een fotoboek of een ander fotoproduct bij ons heeft besteld, of wellicht zelfs nog bezig bent met het afronden van een reeds opgeslagen project.

Wat verandert er?
De formaten van de fotoboeken veranderen waardoor het maken van een fotoboek wordt vereenvoudigd en daarom ook meer mogelijkheden biedt.

Wat betekent dit voor u?
Indien u geen opgeslagen fotoprojecten hebt merkt u deze verandering wanneer u een nieuw fotoboek gaat maken. Uw nieuwe fotoproject wordt gemaakt in onze vernieuwde software.

Hebt u nog opgeslagen fotoboeken?
Deze kunt u nog afronden, wijzigen en bestellen t/m 30 september 2023. Daarna vervalt uw opgeslagen fotoboek project. U heeft vanaf 1 april nog 6 maanden de tijd om jouw fotoboek project af te ronden.

Heeft u nog vragen?
De meest voorkomende vragen kunt u lezen in onze FAQ.

Heeft u aanvullende vragen of hulp nodig, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij er om u te helpen en staat onze klantenservice voor u klaar.

Klantenservice
Indien u contact met ons wil opnemen doe dat dan per email naar info@fujiprint.nl. Wij staan elke werkdag van 08:30u tot 17:00u voor u klaar.

Met vriendelijke groet

Team Fuji Print

FAQ

Wat is het minimaal en maximaal aantal pagina’s van mijn fotoboek?
Elk fotoboek begint met 24 pagina’s. Kom je ruimte tekort dan is het mogelijk om per 4 pagina’s uit te breiden. Het basisboek kan uitgebreid worden tot 140 pagina’s en de premium fotoboek heeft een maximum van 100 pagina’s.

Ben je niet tevreden met de volgorde van je pagina’s? Dan kan je de pagina’s altijd nog eenvoudig verplaatsen of verwijderen.

Het digital press fotoboek op standaard hoge kwaliteit papier kan uitgebreid worden tot maximaal 140 pagina’s.

Het luxe fotoboek op origineel Fujifilm fotopapier kan uitgebreid worden tot maximaal 100 pagina’s. De uitbreidingen gaan per 4 pagina’s.

Tijdens het opmaken van het fotoboek is het mogelijk om pagina’s toe te voegen, te verwijderen of de verplaatsen.


In welk formaat kan mijn fotoboek worden gemaakt?
Formaten: S – M - L

Vormen: Vierkant – Liggend - Staand

De exacte formaten zijn afhankelijk van de gekozen cover, papiersoort en binding. Deze zijn terug te vinden in de productspecificaties van het gekozen fotoboek.

Tijdens het opmaken van het fotoboek is het mogelijk om te switchen van formaat én van verhouding zonder je lay-out te verliezen. Onze slimme editor past jouw creaties aan het gekozen formaat.


Op welk papier kan mijn fotoboek worden gemaakt?
Basis fotoboek: Digital press papier, standaard hoge kwaliteit papier in mat of glans

Premium fotoboek: Origineel Fujifilm fotopapier in mat of glans

Tijdens het opmaken van het fotoboek is het mogelijk om je papierkeuze te wijzigen.


Welke binding kan ik kiezen?
Basis fotoboek: Standaard binding. Een klassieke binding die bij de meeste klassieke boeken gebruikt wordt. De pagina’s liggen niet vlak.

Premium fotoboek: Flat-lay binding waarbij origineel Fujifilm fotopapier gebruikt wordt. Deze binding is gemaakt om je boek vlakliggend te kunnen openen. Hiermee kunnen je foto’s zonder onderbreking of vouw over de gehele pagina lopen.

Tijdens het opmaken van het fotoboek is het mogelijk om je binding te wijzigen.


Welke kaftsoorten zijn er?
Softcover met foto: Zachte buigzame kaft gemaakt van stevig papier.

Hardcover met foto: Stevige harde kaft.

Linnen cover: Harde kaft in linnen, verkrijgbaar in diverse kleuren. Is alleen beschikbaar voor het basisboek.

Tijdens het opmaken van het fotoboek is het mogelijk om de kaft te wijzigen.


Welke aanpassingen kan ik doen tijdens het maken van mijn fotoboek?
Pagina’s: Voeg, verwijder of verplaatst pagina’s naar jouw wens. Elke fotoboek heeft minimaal 24 pagina’s en je kan maximaal 100 (premium fotoboek) of 140 pagina’s (basis fotoboek) opmaken.

Formaat: Je kunt tijdens het maken je fotoboek ongelimiteerd veranderen van formaat S, M of L.

Vorm: switchen tussen vierkant, liggend of staand zonder je lay-out te verliezen.

Papier: standaard hoge kwaliteit of origineel premium fotopapier, beide in mat of glans.

Binding: standaard boekbinding of flat-lay binding met origineel fotopapier.

Kaft: zachte kaft met foto, harde kaft met foto of harde linnen kaft.


Hoe maak je een fotoboek?

  1. Kies je fotoboek Kies je voor een basisboek gedrukt op standaard hoge kwaliteit papier met een standaard binding? Of kies je voor een luxe fotoboek op origineel Fujifilm premium fotopapier met een vlakliggende binding waardoor de linker- en rechterpagina één geheel vormen?
  2. Selecteer de juiste specificaties voor jouw boek: Kies je voor een liggend, staand of vierkant boek in S, M of L formaat? Een zachte foto kaft, harde foto kaft of harde linnen kaft? Op mat of glanzend papier?
  3. Maak nu je fotoboek met behulp van de online bestelomgeving of download de software Kies hoe je jouw fotoboek wilt maken. Direct online aan de slag en altijd verder kunnen werken op ieder apparaat? Kies dan voor de online bestelomgeving.

    Je fotoboek opslaan op je computer waar je ook zonder internet aan verder kunt werken? Kies dan voor het downloaden van onze software.
  4. Hoe wil je je product maken?: Wil je je fotoboek zelf ontwerpen? Kies dan voor “zelf een indeling maken”. Liever snel en eenvoudig een fotoboek maken? Kies dan voor “automatische indeling”
  5. Selecteer en upload je foto’s om een compleet fotoboek te maken
  6. Creatie van jouw fotoboek Zodra je al je foto's hebt geüpload, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met een titel, kleurrijke achtergronden, frames, stickers en teksten. Indien je hebt gekozen voor “automatische indeling” is de lay-out van het fotoboek al gevuld. Je kunt hier uiteraard nog wijzigingen in aanbrengen. Indien je hebt gekozen om zelf de indeling te maken, laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je mooiste fotoboek ooit!
  7. Bestel je fotoboek Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je jouw fotoboek online bestellen. Voor je het bestelproces afrondt, kun je nog de laatste puntjes op de 'i' zetten om je album een extra upgrade te geven. Denk hierbij aan luxe fotopapier, of een groter formaat!