Jouw mooiste foto’s op canvas aan de muur
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Je eigen kunstwerk aan de muur

Maak wanddecoraties van je allermooiste foto’s

Kun je alleen exclusieve en peperdure kunstwerken inlijsten en ophangen? Welnee! Je allermooiste foto’s verdienen ook een plekje aan de wand! Bijvoorbeeld portretfoto’s van jouw gezin, een mooi vakantiekiekje of een stralende trouwfoto. Zo kun je er dagelijks naar kijken.

Foto’s op canvas met of zonder houten frame


Wil je je foto’s eens niet in een wissellijst aan de muur hangen? Kies voor een foto op canvas! De foto wordt gedrukt op een katoenen doek die is bevestigd aan een houten raam. Hierdoor komt de foto iets van de muur te liggen: dit levert een bijzonder plaatje op! Je kunt kiezen voor uiteenlopende formaten: het kleinste formaat is 20 x 30 centimeter en het grootste is 75 x 100 centimeter. Het canvasdoek kun je ophangen met een ophangsysteem aan de achterzijde. Je kunt bovendien kiezen voor een houten frame om het canvasdoek: deze lijst is leverbaar in wit, naturel en zwart. De lijst kan strak tegen de canvas bevestigd worden, maar je kunt ook een centimeter tussen de lijst en het canvasdoek aanhouden. De foto’s kun je direct op onze site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Bestel je jouw wanddecoratie vandaag, dan kun je deze binnen zes tot acht werkdagen ophalen in de winkel. Zo kun je iedere dag een blik werpen op je mooiste herinneringen!