Download de gratis software voor het bestellen van fotoproducten
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

CM.software.pageHead

Bestelsoftware

Photogénie, Bestelsoftware Windows

Meer bestel comfort!
Maak eerst je bestelling en maak dan contact met internet.

Themaboeken
In de bestelsoftware zitten diverse thema fotoboeken. Zoals baby jongen, baby meisje, huwelijk etc.
Downloaden en installeren van de Windows bestelsoftware:
  • 1
    Klik op de button Download om de gratis bestelsoftware te downloaden.
  • 2
    Sla de bestelsoftware op op je computer door te klikken op de knop Opslaan.
  • 3
    Start de installatie van de software door te dubbelklikken op het gedownloade bestand.
  • 4
    Volg de instructies van de assistent die je in een paar stappen door de installatie leidt.
  • 5
    Na de succesvolle installatie, start je de bestelsoftware door te dubbelklikken op het symbool op je bureaublad.
Download