Briljant fotoboek | Je mooiste foto’s afgedrukt op echt fotopapier
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Fotoboek met briljante foto’s!

Wil jij jouw herinneringen bundelen in een fotoboek? Dat kan met het Briljant fotoboek van Fuji Print! Waar ga jij een fotoboek van maken? De communie van je zoontje, het vriendenweekend in de Ardennen of de bruiloft van je zoon of dochter? Met het fotoboek kijk je gemakkelijk terug op deze mooie momenten!

1 Kies je fotoboek

Voor ieder wat wils

Briljant fotoboeken op echt fotopapier


Jouw mooiste herinneringen verzamel je in een fotoboek. Met het Briljant fotoboek van Fuji Print kun je eindeloos terugbladeren door deze onvergetelijke herinneringen. Bij Fuji Print kun je kiezen voor een fotoalbum op echt fotopapier – hierbij heb je ook de keuze uit mat papier of glanzend papier. Fotoboek Briljant is voorzien van schitterende kleuren, perfecte details en een uitzonderlijke kwaliteit! Uiteraard kun je hierbij kiezen voor verschillende afmetingen, zoals 20 x 20 centimeter, 30 x 30 centimeter of een fotoboek op A3- of A4-formaat. Het fotoboek heeft een minimum van 24 pagina’s, maar deze kun je uitbreiden tot maar liefst 72 bladzijden! De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. De levertijden bedragen zes tot acht werkdagen.